Fotohalster

Bij het fotograferen van paarden kan een fotohalster niet ontbreken in je cameratas.

Ik gebruik mijn fotohalsters standaard bij iedere shoot. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik een fotohalster gemaakt met een fijne gebruikslengte, een verdeelde ring en een kleine stop. Deze is makkelijk weg te werken en zorgt ervoor dat het halster goed om het paard blijft zitten. Het halster is one size en past zowel bij shetlanders als bij grote paarden. 

 

Het fotohalster is 5 meter lang (incl. halster) en 6mm dik. De halsters zijn extreem sterk en zullen niet kunnen breken door de kracht van een mens. Ieder paard dat met een normaal halster en touw begeleid kan worden kan dat ook met dit fotohalster. Ze kunnen ook gebruikt worden om te longeren voor actiefoto's. Aan het uiteinde zit een lus waar je een halstertouw of longeerlijn aan kunt bevestigen. Let op. Doordat de halsters relatief dun zijn, zijn ze voor de paarden scherper dan ze gewend zijn. Sommige paarden reageren hier juist beter op maar sommige paarden moeten er even aan wennen. Doordat ze smaller zijn dan een normaal halster zijn ze makkelijker weg te werken in photoshop. Hierdoor lijkt het alsof het paard los staat. 

 

De halsters zijn verkrijgbaar in zwart en lichtbruin. 

€ 19,99

  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot