SHOOTPLANNER

De planner voor fotografen!

SHOOTPLANNER

€ 29,99

  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Hé daar fotograaf… hij is er weer! De Shootplanner die iedere fotograaf nodig heeft! Dit jaar is hij verkrijgbaar in een nieuw jasje! Nu nog handzamer en gevulder dan ooit.

 

Heb jij ook moeite met plannen en ben je snel het overzicht tussen alle afspraken en taken kwijt? Dan is de Shootplanner echt de planner voor jou! Het boek wat jou enorm gaat helpen! Geen tijd meer verspillen aan het zoeken in je mail naar de juiste gegevens. Met deze Shootplanner heb je alles op 1 plek!

 

Als fotograaf ben je vaak met veel dingen tegelijk bezig. Zo zijn er de fotoshoots, fotoselecties, fotobewerkingen, bijbestellingen maar ook de dingen die je als ondernemer moet doen. Deze planner gaat je helpen met een overzicht van al die taken.

De planner is een overzichtelijk boek van 27cm x 19cm. Dankzij de ringband kun je de agenda omvouwen zodat het geen onnodige ruimte op je bureau in beslag neemt.

 

Het meest speciale aan deze agenda zijn de checklisten. Deze gaan je leven als fotograaf een stuk makkelijker maken. Zo kun je met de fotoshoot checklisten een overzicht krijgen in wat er voor welke klant nog moet gebeuren en wat er al is gedaan. Denk aan; fotoselectie gemaakt, factuur verstuurd, betaling ontvangen, keuze klant ontvangen, foto’s bewerkt, foto’s verstuurd, bijbestelling ontvangen, producten besteld en nog veel meer! Op de pagina naast deze checklisten vind je de gegevens van de klanten. Zo heb je in één overzicht met wie je de shoot hebt, waar de shoot plaatsvindt en naar welk adres de producten gestuurd moeten worden. Dus niet meer zoeken in je mailbox of wachten op reacties van klanten.

 

Wat zit er allemaal in:

– Maandoverzicht

– Weekoverzicht 

– To do’s per week en per dag

– Checklisten voor fotoshoots 

– Checklisten fotokeuze

– Gegevens van klanten

– Checklisten voor workshops

– Checklisten voor cadeaubonnen

– Afspraak gegevens

– Notities


checklisten pocketboek

Nu ook los! De checklisten voor fotoshoots, workshops en cadeaukaarten. Zo heb je al je al je taken in een handig en klein boekje. Mocht je de Shootplanner net teveel vinden maar vind je de checklisten ook zo handig, dan kun je nu gaan voor het checklisten pocketboek! Ook verkrijgbaar in combinatiedeal met de agenda zo kom je nooit checklisten te kort! 

Checklisten pocketboek

€ 14,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Fotohalster

Bij het fotograferen van paarden kan een fotohalster niet ontbreken in je cameratas.

Ik gebruik mijn fotohalsters standaard bij iedere shoot. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik een fotohalster gemaakt met een fijne gebruikslengte, een verdeelde ring en een kleine stop. Deze is makkelijk weg te werken en zorgt ervoor dat het halster goed om het paard blijft zitten. Het halster is one size en past zowel bij shetlanders als bij grote paarden. 

 

Het fotohalster is 5 meter lang (incl. halster) en 6mm dik. De halsters zijn extreem sterk en zullen niet kunnen breken door de kracht van een mens. Ieder paard dat met een normaal halster en touw begeleid kan worden kan dat ook met dit fotohalster. Ze kunnen ook gebruikt worden om te longeren voor actiefoto's. Aan het uiteinde zit een lus waar je een halstertouw of longeerlijn aan kunt bevestigen. Let op. Doordat de halsters relatief dun zijn, zijn ze voor de paarden scherper dan ze gewend zijn. Sommige paarden reageren hier juist beter op maar sommige paarden moeten er even aan wennen. Doordat ze smaller zijn dan een normaal halster zijn ze makkelijker weg te werken in photoshop. Hierdoor lijkt het alsof het paard los staat. 

 

De halsters zijn verkrijgbaar in zwart en lichtbruin. 

€ 24,99

  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Studiohalster

Inmiddels kennen we hem wel, het fotohalster. Een ideaal halster om te gebruiken tijdens een fotoshoot die achteraf makkelijk weg te werken is. 

Maar... Helemaal nieuw op de markt, ontwikkeld en ontworpen door mijzelf is er het studiohalster!! Tegenwoordig worden ook paarden steeds vaker in de studio geplaatst. Deze foto's hebben over het algemeen meer detail en scherpte, ieder haartje is zichtbaar. Om een halster weg te werken in Photoshop is dan ook moeilijker dan bij een ander soort shoot. Aangezien het paard vaak in een stalgang of binnenbak staat en in principe niet van het erf kan heb ik het studiohalster ontworpen. Deze zit alleen om de hals van het paard en scheelt enorm veel tijd in het wegwerken. Het halster heeft een dubbele stop waardoor het touw niet strak getrokken kan worden om de hals van het paard. Mocht het paard toch gaan lopen en moet je hem weer terug op zijn plek krijgen kun je deze makkelijk om de neus doen en even achterlangs halen waardoor het weer een fotohalster wordt. Let wel op! Gebruik dit halster alleen bij paarden die braaf stilstaan en niet van het erf afkunnen. Ga hier geen risico's in nemen. 

 

 

De halsters zijn verkrijgbaar in zwart en lichtbruin. 

 

€ 24,99

  • Levertijd: 3-5 werkdagen


Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot