reviews

Anita met kyra

We hebben echt een super leuke fotoshoot gehad! Renate neemt alle tijd en weet precies de mooie plekjes met goede lichtinval te vinden. Daarnaast heeft ze erg veel leuke ideeën voor poses. We zijn ontzettend blij met het resultaat, de foto's zijn echt prachtig! Heel erg bedankt!


Kim met lin en sup

Eind januari een super leuke shoot gehad met mijn 2 paarden. Renate gaf goede adviezen en ideeën voor poses en nam echt de tijd voor de shoot. Dit is te zien in het resultaat. Het zijn echt hele mooie foto’s geworden, ben er erg blij mee! Super bedankt!


LIANNE MET RICO

Wat een leuke fotoshoot, ze weet van ieder bijzonder moment een plaatje te maken. Het eindresultaat is geweldig, bedankt hiervoor!!


Desiree met Chic

Renate is een topper!! Fotograferen in een super relaxte sfeer, ongedwongen en gewoon jezelf zijn. Ik heb een shoot gehad met mijn paard, ze had ook zo’n mooie locatie uitgekozen. Ik vond alles vrij vlot gaan, al snel kon ik op Pixie foto’s selecteren die ik wilde hebben. Er zaten zoveel mooie foto’s bij!! Het is het geld zo waard als je ziet wat je ervoor terug krijgt. En hoe gaaf is het om mooie plaatjes te hebben van je paard die je zo dierbaar is!! Geweldig gewoon


DJAYDEE MET WOEF

Wij zijn je erg dankbaar dat je op het laatste moment nog tijd kon maken voor de mooie foto’s van woef ! Dankzij jou een mooie blijvende herinnering aan hem. Dank je wel voor de prachtige foto’s!!


ragna met Buenos

Wat een ontspannen en relaxte shoot. Met de paarden in de trailer naar Tilburg gereden. Renate wist precies de mooie plekjes en hoe ze je het beste op de foto kreeg. Met goede tips zijn de foto's dan ook echt prachtig geworden. Echt een aanrader.


inge met brenda

Renate is een super fijne fotograaf die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt. In het bos wist de mooiste plekjes te vinden en hielp ze waar nodig was met een leuke pose. Ze heeft veel geduld en staat open voor eigen ideeën. Het eindresultaat is super mooi geworden en wij zijn heel blij met onze foto’s. Renate Vos fotografie is zeker een aanrader!


lotte met roos en daisy

Vorige week een hele leuke shoot gehad in de duinen! Het resultaat is echt super mooi! Vooral knap dat het zo goed gelukt is, want mijn paard was met van alles bezig, behalve poseren


Paula met pippy

Vorig weekend super leuke fotoshoot gehad met onze pup Pippy, een Aussie Doodle. Was top


amber met disco

Super leuke en enthousiaste vrouw! Gisteren een fotoshoot gehad in de Drunense duinen. Ik ben super benieuwd naar de resultaten. Renate is zeker een aanrader!


Robin met lucky

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad met onze hond. Renate is een hele leuke meid en de foto's zijn prachtig geworden. Aanrader dus!!


evelien met vally

Renate maakt prachtige foto's en heeft mijn merrie (en zelfs mij) fantastisch mooi en kwetsbaar weten vast te leggen! Blij mee!


Diane met milo

We hebben ondanks de regen een super leuke ochtend gehad. En het zijn geweldig mooie foto’s geworden, we zijn er heel erg blij mee.


yildiz met nic

Ik heb echt een superleuke shoot gehad met Renate, Waar ik veel geweldig mooie foto's aan over gehouden heb! Renate neemt alle tijd, weet precies waar en wanneer de lichtinval goed is en hoe je het best kan poseren en nog belangrijker... ze heeft een geweldige eigen stijl qua foto's! I love it


irma met ailah

Echt fantastisch hoe Renate bijzondere momenten weet vast te leggen. ENORM blij met de foto's en onder de indruk van haar professionaliteit en kundigheid met de camera én dieren.


evie met amene

heel erg blij met de foto’s die Renate van mij en mijn paard heeft gemaakt, en ook nog eens een super gezellige avond gehad


Marjolein met beer

Renate is een kundige fotografe die met haar enthousiasme mij en Beer gelijk op ons gemak stelde. Dat leidde tot supermooie foto's!!


sandra met vindur

De fotoshoot was in 1 woord GEWELDIG!! Vorige week tijdens zonsondergang met 3 paarden naar de heide geweest en Renate neemt per persoon en per paard uitgebreid de tijd! Geeft duidelijke aanwijzingen en omdat zij zelf ook paarden rijd heeft ze veel ervaring met paarden.


karen met pleun en soof

Mooie foto’s en een prettige samenwerking met mens en dier.


riona met gameboy

Gister een fotoshoot gehad en vandaag de foto’s binnen, ik ben er heel blij mee!! Zijn super gaaf geworden


femke met daisy

Renate maakt echt super mooie foto’s. Niet normaal hoe gaaf. En echt zo’n lieve vrouw die heel behulpzaam en geduldig is!! Bedankt!!


Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot