Leuk! Een fotoshoot van je hond, en nu?

Wat leuk dat je de keuze hebt gemaakt om een fotoshoot te laten maken van/met jouw hond!

Maar nu? Zoveel keuzes: Welke stijl, welke fotograaf, wat voor budget? Allemaal vragen waar je over na moet denken. 

 

EEN FOTOSHOOT BIJ MIJ, WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Nadat je mij een aanvraag hebt gestuurd voor een fotoshoot gaan we samen kijken naar je voorkeuren, een locatie en natuurlijk een datum en tijd. Via mail stemmen we dit af. De tijd is vaak een richtlijn. Een paar dagen van tevoren krijg je nog een berichtje van me voor een definitieve tijd. Zo kunnen we rekening houden met de weersvoorspelling. In de meeste gevallen kan, door flexibel te zijn in het tijdstip, de fotoshoot doorgaan. Wanneer het nou heel de dag regent of het echt te donker is, wordt de fotoshoot verplaatst.

 

Een aantal factoren spelen een belangrijke rol voor een goede fotoshoot en eindresultaat: 

Locatie

Het is een echte aanrader om van tevoren te kijken naar een mooie locatie. Hoe specialer de locatie, hoe mooier de foto’s. Denk hierbij aan een bloeiende tuin, een natuurgebied, een water/ven, een zandverstuiving of het liefst een combinatie hiervan. Losloopgebieden voor de hond probeer ik meestal te mijden. Mocht je toch een locatie op het oog hebben wat toevallig een losloopgebied is zou ik aanraden het op een rustig moment te plannen. Ken je zelf geen mooie locatie in de buurt, dan denk ik maar al te graag mee!  


Kleding van de eigenaar 

Mocht je samen met je hond op de foto willen is je eigen kleding erg belangrijk. Een niet passende kleurencombinatie kan erg storend zijn op de foto. Draag bijvoorbeeld geen drukke patronen maar houd het bij rustige en effen kleuren. Het liefst iets in pastel, aardetinten of zwart. Dit past mooi bij de natuur in plaats van bijvoorbeeld felrood. Bordeaux rood is dan wel weer een goede optie omdat de kleur dan veel zachter is. Vraag mij ook gerust om advies als je twijfelt tussen kledingstukken. Ook kun je eventueel meerdere kledingstukken meenemen om een keer te wisselen van jasje of vestje, dit zorgt voor variatie in de foto’s. 


 

Het is altijd fijn dat er tijdens de shoot een helper bij is. Deze kan de aandacht trekken van de hond e.d. Wanneer je deze niet kan regelen is de shoot ook gewoon mogelijk maar dan wordt het iets lastiger.

 

Denk er ook aan dat je tijdens de shoot genoeg lekkers mee neemt voor je hond(en). Je weet immers zelf het beste wat ze lekker vinden en waar ze graag voor werken. 

 

Een vaak gestelde vraag is of de hond super goed moet luisteren en allerlei trucjes moet kunnen om een leuke foto te krijgen. Dit is totaal niet het geval. Tijdens de shoot wordt de hond op een zo natuurlijke manier mogelijk vast gelegd. Gewoon zoals ze zijn. Daarnaast heb ik een camera die kan fotograferen onder hoge snelheden dus de hond hoeft ook geen 5 minuten achter elkaar stil te zitten. Ook hoeft de hond niet los te kunnen. Hij kan gewoon aan een dunne lijn die ik heb. Deze kan ik achteraf in photoshop wegwerken. 

 

HOE BOEK IK EEN FOTOSHOOT EN WAT ZIJN DE KOSTEN? 

Je hebt besloten jouw meest waardevolle bezit en beste vriend vast te laten leggen, je hond. Hier wil je natuurlijk een onvergetelijke fotoshoot van maken met als eindresultaat onweerstaanbare foto's! Daar gaan we voor zorgen.

 

Om bij mij een fotoshoot te boeken kun je simpelweg het formulier invullen onder het kopje: 

fotoshoot boeken. Hier kun je aangeven welk pakket je graag wenst en of je al een datum en locatie in gedachte hebt. Mocht je eerst nog vragen hebben voordat je een shoot wilt boeken kun je het formulier 

informatie aanvragen invullen. 

 

De tarieven van een shoot kun je hier vinden. 

 

DE FOTOSHOOT

Na alle goede voorbereiding zoals kleding, locatie en een helpende hand regelen is het dan zover, de fotoshoot! Tijdens de shoot zullen er voornamelijk portretfoto’s gemaakt worden. Dit zijn foto’s van je hond alleen, jij samen met je hond of een combinatie van beide. Dit is naar eigen wens in te vullen.

 

NA DE FOTOSHOOT

Bij het kleinste pakket ontvang je binnen 1 week 5 bewerkte foto’s. Bij de grotere pakketten ontvang je binnen 1 week mail van mij met daarin een selectie van jouw foto’s plus 3 bewerkte foto’s. De rest van de foto’s zijn onbewerkt en hebben een watermerk. Uit deze foto’s mag je afhankelijk van je gekozen pakket een aantal foto’s uitkiezen die je graag bewerkt zou willen ontvangen. De 3 reeds bewerkte zitten al in je pakket verwerkt. Die worden dus door mij uitgekozen. Mocht je meer foto’s willen dan in je pakket inbegrepen zijn, is er altijd de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. 


groepsshoot

Ook leuk! Een groepsshoot. Heb je een reünie met het nest of vind je het leuk om met vrienden een fotoshoot te doen, dan is de groepsshoot ideaal. 

De groepsshoot kan geboekt worden vanaf 5 honden. Hierbij krijgt ieder een fotoshoot van max. een half uurtje of minder.

Dit voor maar een prijs van € 50,- p.p.! De fotoshoot is incl. 3 digitale bewerkte foto's op hoge resolutie. 


Op zoek naar een mooi cadeau?

Geef een fotoshoot als onvergetelijke herinnering voor baasje en hond.

Bestel je cadeaubon via: info@renatevosfotografie.nl 


Er zijn altijd mogelijkheden voor meerdere opties en ideeën. Er kan veel in overleg. Voor informatie kun je altijd contact met me opnemen via mail, telefoon of Whatsapp.


fotoshoot boeken

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot

Auteursrechten

 

De foto's die worden gemaakt zijn verbonden aan auteursrechten. Je krijgt de foto's aangeleverd met en zonder logo. De foto's mogen alleen openbaar (op internet) getoond worden met het zichtbare logo en naamsvermelding. Verder mogen de foto's niet door eigen hand bewerkt of bijgesneden worden. Mocht je iets graag veranderd zien zet deze vraag dan in een mail. Meer informatie over de rechten van de foto vind je in de algemene voorwaarden. 

Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot