privé workshop studiofotografie met paarden

Als fotograaf vind ik het belangrijk om jezelf altijd, beginnend of gevorderd, te blijven ontwikkelen. Met de privé workshop is de aandacht 100% gericht op jouw persoonlijke leerdoelen. 

 

VOOR WIE IS DE WORKSHOP?

De workshop is voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf. Wel is het gewenst dat je de instellingen van je camera onder de knie hebt. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in het werken met flitsers.

 

HOE ZIET DE DAG ERUIT? 

De workshop bestaat uit 2 delen. Praktijk en nabewerking. 

De dag vind plaats op 1 locatie. Hier zijn 2 modellen geregeld. We beginnen samen met het opbouwen van de studio. Hierbij leg ik uit welk materiaal ik gebruik, waarom en hoe ik deze opbouw. Natuurlijk is er continu ruimte voor vragen. Daarna gaan we met de modellen aan de slag. We laten het paard wennen aan de studio en de flitsers. Wanneer dit is gelukt begin ik met fotograferen en leg ik uit wat ik doe en waar ik op let. Daarna mag je zelf met je eigen camera aan de slag. Die worden aangesloten op mijn flitsers. Hierbij begeleid ik je continu. Zo ook bij het tweede model. Daarna pakken we de laptop erbij en gaan we meteen een foto die gemaakt is tijdens de workshop bewerken. Hierbij nemen we heel mijn workflow door. 

De workshop duurt van 10 tot 15 uur. Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk.  

  

BENODIGDHEDEN

Camera + lens + batterij 
Laptop met adobe photoshop + oplader
Geheugenkaartje
Notitieblokje en pen

 

SAMENGEVAT

Workshopduur: 5 uur

Locatie: In overleg. Voor de omgeving Dongen zijn de reiskosten gratis.  

Kosten: € 675,- excl. btw 

 

Wil je de workshop bij jou in de buurt houden? Hou dan rekening met bijkomende reiskosten. 

 

Privé workshop boeken

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot