Algemene Voorwaarden Renate Vos Fotografie 2017

1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Renate Vos Fotografie.

2. Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Renate Vos Fotografie worden aangepast.

 

Fotoreportages

1. U kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt, Renate Vos Fotografie is vrij haar artistieke kennis en inzicht in de fotoreportage toe te passen.

2. Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt. Renate Vos Fotografie zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto’s, zodat de stijl van de fotografe vastligt in de fotoreportage. De fotoreportage is pas compleet nadat Renate Vos Fotografie deze selectie heeft gemaakt. Renate Vos Fotografie is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die volgens Renate Vos Fotografie niet geschikt zijn om te tonen.

 

 Boekingen

1. Een reportage boeken kan: via het formulier op de site, per e-mail, Sms, Whatsapp of via Facebook.

2. Reiskosten van Renate Vos Fotografie zijn niet bij de prijs van een fotoreportage inbegrepen en dienen nog apart te worden voldaan.

3. Het verschuldigde bedrag voor het fotoreportage en de reiskosten dient of tijdens de reportage contant en liefst gepast te worden voldaan of voor het plaatsvinden van de fotoreportage overgemaakt te zijn. Is uw reportage nog niet volledig betaald, dan worden er geen foto’s leveren.

4. Uw fotoreportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

5. Foto's bijbestellen is mogelijk voor de prijs van €45 per foto. Deze prijs kan op ieder gewenst moment aangepast worden door Renate Vos Fotografie. Mocht de keuze van het bijbestellen langer dan 3 maanden duren is het mogelijk dat de afgesproken prijs is gewijzigd in een nieuw tarief. 

 

Verplaatsen of annuleren

1: Om een fotoshoot, meeloopdag of workshop te verplaatsen moet dit minimaal 4 weken voor het plaatsvinden van de afgesproken dag gedaan worden. Mocht dit later gebeuren wordt hiervoor %20 in rekening gebracht. Wel is het mogelijk dat Renate Vos de fotoshoot kort van tevoren verplaatst door slechte weersvoorspellingen.

2: Wanneer een fotoshoot, meeloopdag of workshop is geboekt is het niet mogelijk deze te annuleren. Bij annulering van een fotoshoot na boeken wordt er een som van 50% in rekening gebracht. 

 

Betalingen & levertijd

1. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen, dat u met deze betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen.

2. De levertijd kan per product verschillen. U kunt indien gewenst de geschatte levertijd opvragen.

3. Fotoproducten zijn fragiel. Daarom heeft het de voorkeur om uw bestelling zelf af te halen bij de fotograaf. Kiest u ervoor de bestelling te laten verzenden per post? Dan is de bestelling vanaf het moment van verzending voor uw risico.

4. Na uw reportage zullen uw foto’s via wetransfer geleverd worden. Wilt u dit anders ontvangen is dat in overleg mogelijk.

 

Cadeaubonnen

1. U kunt bij Renate Vos Fotografie een cadeaubon kopen. De cadeaubon is een bon van een door u te bepalen bedrag.

2. De cadeaubon kan niet retour genomen worden en kan niet worden ingewisseld voor geld.

3. U mag een cadeaubon schenken of verkopen aan een ander. Echter, de geldigheidsdatum blijft staan op de originele dag van afgifte.

4. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte door Renate Vos Fotografie, na een periode van 6 maanden gelden de huidige prijzen voor een reportage of bijbestelling en is het mogelijk dat uw cadeaubon of bijbestelling duurder is geworden. 

5. U kunt de cadeaubon besteden aan een fotoreportage, of nabestellingen.

6. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de bestelling.

7. Een cadeaubon kan 1 keer gebruikt worden voor de volledige waarde. U ontvangt geen geld of tegoed retour indien uw bestelling een lagere waarde heeft dan de waarde van de cadeaubon.

8. Heeft u meer dan 1 cadeaubon? Dan mag u deze met elkaar combineren bij het plaatsen van uw bestelling.

 

Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

1. Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen tien werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk aan de fotograaf te worden verteld. De fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.

2. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is uitsluitend mogelijk als er volgens punt 6.1 binnen tien dagen een officiële klacht is ingediend.

3. Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.

4. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

5. Deelname aan een fotoreportage en/of workshop is volledig voor uw eigen risico.

 

Auteursrechten & Publicaties

1. Alle geleverde digitale bestanden zijn alleen bestemd voor privé gebruik.

2. Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Renate Vos Fotografie Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie, neem dan altijd vooraf contact met mij op.

3. Op geleverde foto’s rusten altijd de auteursrechten Renate Vos Fotografie. U koopt een digitale foto of afdruk, niet de rechten op de foto. Indien u een foto wil gebruiken of publiceren, moet u hiervoor altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vragen aan Renate Vos Fotografie.

4. In geval van overeengekomen gebruik op internet zal u ervoor zorg dragen dat de afmetingen van het door u op  internet afgebeelde fotografische werk niet groter zijn dan 800 bij 600 pixels , het logo mag in geen geval worden verwijderd.

5. Iedere toestemming voor publicatie is slechts rechtsgeldig via een schriftelijke overeenkomst met Renate Vos Fotografie, deze moet u op ieder verzoek van Renate Vos Fotografie kunnen tonen.    

6. Renate Vos Fotografie mag de foto’s, te allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. Renate Vos Fotografie is niet verplicht dit te melden aan de eigenaar, al wordt indien mogelijk geprobeerd om u op de hoogte te brengen van aankomende publicaties.

7. Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk bij de foto vermeldt te worden: “Foto: Renate Vos Fotografie ” of “Foto: www.renatevosfotografie.nl”. Bij het niet nakomen van deze voorwaarde komt de fotografe een extra vergoeding toe van tenminste 100% van het bedrag verschuldigd aan publicatie rechten.

8. Ieder gebruik van een fotografisch werk dat niet is overeengekomen wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht van Renate Vos Fotografie. Bij inbreuk komt Renate Vos Fotografie een vergoeding toe ter hoogte van tenminste 3 maal de door Renate Vos Fotografie gebruikelijk gehanteerde vergoeding voor een dergelijke vorm van gebruik met een minimum van € 250,-.

Renate Vos

Tel: +31 6 17728100

Mail: info@renatevosfotografie.nl

 

Gevestigd in Dongen

Omgeving Tilburg, Breda 

(kan ook buiten deze omgeving) 

 

Lees de Algemene voorwaarden niets op deze website mag overgenomen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe Renate Vos.

FOTOSHOOT PAARDENFOTOSHOOT FOTGRAFIE PAARDENFOTOGRAFIE PAARDEN HONDEN HONDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAAF FOTOGRAAF TILBURG BREDA DONGEN BERKEL ENSCHOT OISTERWIJK UDENHOUT OOSTERHOUT GRAFISCH ONTWERP DESIGN FACEBOOK LOGO ONTWERP HUISSTIJL FOLDER FLYER VISITEKAARTJES VISITEKAARTJE FOTOGRAfE TILBURG PAARDENFOTOSHOOT TILBURG GRAFISCH ONTWERPSTER ONTWERPER GRAFISCH ONTWERPBUREAU PAARDENSHOOT DIERENFOTOGRAAF DIERENFOTOGRAFE PAARDENFOTOGRAAF PAARDENFOTOGRAFIE HONDENFOTOGRAAF HONDENFOTOGRAFIE FOTOGRAFIE DIEREN HONDEN PAARDEN PAARD HOND FOTO FOTOSHOOT SHOOT  HONDENSHOOT HONDENSHOOT HONDEN FOTOSHOOT PAARDENSHOOT fotoshoot met je hond fotoshoot met je paard fotoshoot met hond fotoshoot met paard fotoshoot samen met hond fotoshoot samen met hond fotoshoot hond fotoshoot paard photoshoot with dog photoshoot with horse dogphotoshoot dog photoshoot horse photoshoot horseshoot horsephotoshoot